Roadshow

 

Idén is megszervezzük az Infósok Viadala Roadshow-t. A Roadshow helyszíneiről és időpontjairól jelenleg is zajlanak az egyeztetések és itt fogunk róluk hírt adni.

A roadshow alkalmával szakmai előadást tartunk, valamint a 2. forduló feladatait mutatjuk be, továbbá válaszolunk a versennyel kapcsolatos kérdésekre.

A roadshow egy-egy helyszínére az adott iskola mellett a környékről is várjuk a versenyre már regisztrált, vagy az indulást fontolgató diákokat.

Mivel a regisztráció 2018. október 7-ig tart, ezért, aki bizonytalan az indulásban, a Roadshow során felteheti a kérdéseit, és ha sikerült meggyőznünk, akkor nyugodtan regisztrálhat és hátrány nélkül részt vehet a versenyben.

A Roadshow tervezett időtartama 60-90 perc.

A rendezvények szervezése most folyik, ide fogjuk feltenni a helyszíneket és az időpontokat. Ha valaki szeretné, hogy hozzájuk is elmenjünk, jelezheti ezt a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeinken!

Jelenleg a következő városokba tervezünk elmenni: Budapest, Celldömölk, Csorna, Kapuvár, Kőszeg, Pápa, Sopron, Szombathely

t