Roadshow

 

Idén is megszervezzük az Infósok Viadala Roadshow-t. 2017. szeptember 15. és október 10. között felkeressük azokat az iskolákat, amelyek a legaktívabbak voltak az elmúlt évek versenyein.

A roadshow alkalmával szakmai előadást tartunk, valamint a 2. forduló feladatait mutatjuk be, továbbá válaszolunk a versennyel kapcsolatos kérdésekre.

A roadshow egy-egy helyszínére az adott iskola mellett a környékről is várjuk a versenyre már regisztrált, vagy az indulást fontolgató diákokat.

Mivel a regisztráció 2017. október 10-ig tart, ezért, aki bizonytalan az indulásban, a Roadshow során felteheti a kérdéseit, és ha sikerült meggyőznünk, akkor nyugodtan regisztrálhat és hátrány nélkül részt vehet a versenyben.

A Roadshow tervezett időtartama 60-90 perc.

A rendezvények szervezése most folyik, ide fogjuk feltenni a helyszíneket és az időpontokat. Ha valaki szeretné, hogy hozzájuk is elmenjünk, jelezheti ezt a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeinken!

Jelenleg a következő városokba tervezünk elmenni: Budapest, Celldömölk, Csorna, Kapuvár, Kőszeg, Pápa, Sopron, Szombathely

Időpontok és helyszínek: (Az iskoláktól beérkező visszajelzések után tesszük közzé az adatokat)


Időpont Helyszín Előadó Téma
2017. szeptember 27. (szerda) – 8:00-9:40 Türr István Gimnázium és Kollégium
Pápa, Fő u. 10.
Bencsik Gergely Gazdaságinformatika a mindennapokban
2017. október 3. (kedd) – 11:10-11:55 Jurisich Miklós Gimnázium és Középiskolai Kollégium
Kőszeg, Hunyadi utca 10.
Pödör Zoltán Miért gyűjtünk ennyi adatot?
2017. október 4. (szerda) – 8:55-10:45 Felsőbüki Nagy Pál Gimnázium
Kapuvár, Fő tér 25.
Gludovátz Attila A 4. ipari forradalom épp most zajlik...t